divendres, 17 de setembre del 2010

TORNEIG SOCIAL CT SANT GREGORI 2010/2011

Properament s'obrirà el període d'inscripcions per al torneig social 2010/2011 que com cada any organitza el CT Sant Gregori.
Aquest torneig està adreçat a tots els socis del club, qualsevol persona que hi estigui interessada pot omplir la fitxa d'alta que es troba a la part superior dreta d'aquest blog i tramitar-la, així com qualsevol altre dubte a l'adreça ctsantgregori@hotmail.com.

FER-SE DEL CLUB, FER-SE SOCI

El Club Tennis Sant Gregori, recentment creat, ofereix als abonats a les pistes municipals l’oportunitat de fer-se soci. Així doncs, tots els aficionats/es a l’esport del tennis del municipi de Sant Gregori i la Vall de Llémena que ho vulguin ja ho poden fer.
Els socis del CT St. Gregori podran d’aquesta manera participar en totes les activitats organitzades pel club, com ara el torneig social, torneigs interclubs i d’altres que el club organitzi així com també tenir la possibilitat de participar en competicions federades. També gaudiran d’inscripció gratuïta pel torneig obert d’estiu, que aquest any organitza el club, descomptes en roba esportiva i altres avantatges que esperem anar ampliant amb el temps.
I finalment només dir-vos que som un club obert a tothom que vulgui col•laborar amb nosaltres i formar-ne part.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada