diumenge, 18 de setembre del 2011

FINALS II OPEN CT SANT GREGORI


Finals tennis Festa Major de Sant Gregori 2011

El passat 16 de juliol van tenir lloc les finals del II Open d’estiu i I Torneig d’Escola de tennis de Sant Gregori, dins del marc de la Festa Major del nostre poble. Al matí es van disputar les finals del I Torneig Escola de Tennis, on els alumnes més joves de l’escola Magistertennis, van demostrar un notable nivell de joc, amb llargs intercanvis i una bona dosi d’emoció per part de pares i públic en general.

Ja a la tarda es va començar, en primer lloc per la final absoluta de dobles masculí entre la parella del GEiG formada per Josep Gimeno i José Manuel Santos i la parella del CT Sant Gregori, Pau Ballester i Antoni Foix. Tot i que el joc va estar un xic desdibuixat degut al fort vent que bufava a batzegades, el partit va tenir el seu punt d’emoció degut a la més que sana rivalitat existent entre els dos clubs. Després d’un partit gens fàcil per a cap de les dues parelles, va ser la del CT Sant Gregori qui va aconseguir endur-se la final d’aquesta modalitat, que es jugava per primer cop a Sant Gregori.

A continuació es va iniciar la final absoluta femenina, entre dos velles conegudes jugadores de casa, la Fina i la Floren, on la primera jugadora va fer bons els pronòstics i va acabar guanyant el partit no sense suar de valent doncs la Floren no li ho va posar gens fàcil.

El plat fort de la jornada tennística venia tot seguit amb l’interessant matx entre el molt bon jugador del GEiG, Josep Vinós i el jugador del CT Sant Gregori, Pau Ballester que saltava a la pista després d’una ràpida dutxa, tot just acabant el seu partit de dobles. El partit va ser vibrant, amb un molt bon nivell de joc demostrat per tots dos jugadors. En Pau però, va mostrar una clara superioritat, amb un tennis sense fissures que va meravellar als molts espectadors aplegats a la cita.

Esperem l’any que ve repetir l’èxit d’esportivitat, demostrada per tots els participants al llarg de totes dues competicions, així com també tornar a emplenar de públic les pistes municipals com ha estat aquest any (com a mínim!).

Resultats finals I Torneig Escola de Tennis Sant Gregori

Categoria

Finalistes

Resultat

Campió

Sots-campió

Individual “petits” femení

Júlia Matamoros

-

Laura Casadevall

6/0 6/0

Júlia Matamoros

Laura Casadevall

Individual “grans” femení

Carla Buixeda

-

Laura Riera

6/3 6/3

Carla Buixeda

Laura Riera

Individual “petits” masculí

Martí Vall

Ernest Foix

6/3 6/3

Martí Vall

Ernest Foix

Resultats finals II Open d’Estiu de Sant Gregori

Categoria

Finalistes

Resultat

Campió

Sots-campió

Individual absolut femení

Fina Badosa

-

Florència Vital

6/3 6/1

Fina Badosa

Florència Vital

Dobles absolut masculí

P. Ballester / A. Foix

-

J. Gimeno / JM Santos

7/5 7/6

P. Ballester /

A. Foix

J. Gimeno /

JM Santos

Individual absolut masculí

Pau Ballester

Josep Vinós

6/1 6/1

Pau Ballester

Josep Vinós

CT Sant Gregori



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada