diumenge, 25 de març del 2012

RESULTATS III SOCIAL CT SANT GREGORI



Pel que fa el III Torneig Social 2011-2012, aquest any ha comptat amb la participació de 39 jugadors i jugadores entre petits i grans. El passat 10 i 11 de març van tenir lloc les finals. El dissabte es començava per la final dels petits (menors de 14 anys) que van jugar l’Ernest Foix i en Jordi Busquests. Un partit trepidant i molt disputat que, després de 2h i 40 minuts, va acabar amb la victòria d’en Jordi per 6/7 6/0 i 6/3. Un molt bon partit de tots dos que va fer les delícies del públic present (i fins i tot de l’àrbitre).

Ja el diumenge arribava el torn dels més grans (més de 14 anys) començant per les finals de dobles masculina i femenina i seguint per les finals individuals també en les modalitats masculina i femenina. La final de dobles masculina la jugaven les parelles: Jordi Arzoz/Joan Soler i Lluís Sais/Francesc Colón. El matx va acabar amb la victòria d’en Jordi i Joan per 6/4 i 6/3 després d’un disputat partit. A l’altra pista la parella Fina Badosa/Maria Fustel s’imposava a la jove parella Carla Buixeda/Laia Riera per 6/3 al primer set i un ajustat 7/6 al segon set.

Quatre d’aquests jugadors tornaven a ser protagonistes en les finals individuals. Així que la Fina Badosa i la Carla Buixeda es tornaven a enfrontar amb el resultat final de 6/0 i 6/3 per la Fina. Pel que fa els homes, en Jordi Arzoz se les tornava a veure amb en Lluís Sais. En un temps de joc més curt de l’esperat, va acabar el partit amb la victòria d’en Jordi per un doble 6/1. Segurament en Lluís no va tenir el dia.

Esperem l’any que ve poder repetir aquest torneig com també procurar algunes millores que entre tots segur aconseguirem.

CT Sant Gregori

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada